Friday, 17 January 2014

segmen ramaikan follower, raikan ukhwah :)

Assalamualaikum sume and anyeonghaeseyo :)
 Jil jin neseyo?? ada paham ka? heeee
ok,,stop mengarut,
tadi tgh blogwalking tetibe terjumpa segmen best dan awesome ni bak kata orang korea DAEBAK!!



jom la join reramai segmen ramaikan follower, raikan ukhwah ni,,
tak rugi pun join,, dapat tambah ramai kenalan jugak,,

daaa,,
annyeongg~

24 comments:

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Cik Puan said...

Salam kenal dan done follow awak balik jugak...

Byha Nabihah said...

273 follow sini .salam ukhuwah.

jemput datang

http://www.beehazack.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Budu Bilis said...

singgah dari GA yang sama. Happy blogwalking... http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
done follow :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Datang ziarah dari segmen yang sama.

N.A.T said...

Dari Segment Yang sama ^^

http://ayshanur.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Hidayah said...

Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

Aku Penghibur said...

Selamat bersegmen, all the best ^_^


Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Nurul Faiz said...

singgah dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

salam perkenalan..

Awan Samudera said...

morning! singgah dari segmen sama. Done follow sini.. #284
Jemput singgah blog awan ye. ;) Salam kenalan.

http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
wish you all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Jie Susanos said...

Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mirza syazwina said...

selamat malam
follow sini
jemput ke blog jugak ye ^_^

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

hye dari segmen yang sama,,,,,dah follow dah blog awak....jom singgah dan follow blog saya... =)

Salam ukhuwah dari saya...

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah said...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

cik sweety said...

salam perkenalan ;)

join sudah jugak ;)

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^,

done follow jugaa,,, hee

Pha Is said...

salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..
follower #292

Zuhaira Nasrin said...

salam ukhuwah.datang dari segmen yang sama :)

http://eyranasrin.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html