Friday, 12 July 2013

Cinta Aku Datangggg!!!!

Assalamualaikum semuaaa,,
Awakkk,,awak tahu tak hari ni hari apa?
Hari ni hari sabtu,,dan itu bermakna kita dah berpuasa 4 hari daa,,
Heee :)
Blogging, blogging jugak,,tapi jangan lupa tadarus,,solat terawih,,sedekah dan banyakkan zikrullah okay :)

okey,,berbalik dengan tajuk aku yang bunyinya yang tersangat poyo tuuu,, "Cinta Aku Datang!!!!"
Cinta???
Semua dok sembang pasal cinta nih,, aku pun nak gak la sembang pasal cinta ni,,hehehe
Aku percaya yang semua orang mesti ada definisi tersendiri bila dengar jer perkataan CINTA!!! hahaha

ayat2 poyo pasal cinta,,
"Cinta itu Buta"
"Cinta Bukan untuk Dimiliki tapi untuk Dicintai"



and banyak lah lagi kan,,of coz korang banyak taw ayat2 poyo cinta,eh bukan poyo tapi jiwang,,,hahaha
lagipun korang kan banyak pengalaman pasal cinta nihh,,heheheeh

actually,,, aku dah jatuh cinta semula laa,,
woot,,woot,,,siapakah gerangannya???
hahaha,,
sabar duluuu,,kat akhir entri ni nanti aku perkenalkan dia kat korang taw,,
baca sampai habis citer aku ni dulu,,

pernah jugak la aku terfikir pasal cinta ni,,
ada ke suatu hari nanti ada orang yang akan mencintai aku dan aku menyayanginya??
*tetibe rasa geli bila tulis ayat cmni,,bhahaha*
ada ke orang yang sanggup tahan dengan perangai aku ni?
perangai cerewet mengalahkan tahap dewa ni,,,hahaha
pernah lah jugak ada orang tegur aku ,kalau perangai camni sampai ke tua la kau tak kahwin!!
ish!!cettt,,ada cakap aku tak kahwin,,huaarghhhh!!!
so,,aku harus ubah la kottt kalau nak kahwin,,

satu lagi masalah aku,,cepat bosan dengan sesatu perkara tu,,
jadi di situ agak takut kalau ada orang dah sayang aku, tetiba aku wat dunno jer,,
lagipun,,bagi aku masa2 camni tak sesuai la nak bercinta,,baik aku study jer *ceh,,ayat cliche,,tapi betul apa kan?*hihihi

aku lebih suka berkawan jerr,, kawan laki memang ramai,,tapi takde la sampai nak heart2 feeling bagai,,kalau dah heart2 feeling ni nanti susah,,so,,baik aku kawan jer ngan dorang,,
cukuplah heart2 feeling time skolah dulu2,,hahaha,,sekarang kita dah besar,,so be matured laa,,
belum sampai masa untuk bercinta apatah lagi bernikah,, :)

aku nak kalau boleh,,aku kawan jer ngan dia,pastu dia masuk meminang terus,,,cukuplah yang dia tahu aku serius ngan dia and aku pun taw yang dia serius ngan aku,,,tak yah ada istilah couple2 nihh,,tapi ada ke orang yang macam ni??hmmmm,,sebab bila lelaki ngan perempuan ni berkawan rapat jer mulalah istilah couple tu muncul,,eiii,,tak suka lahh,,

NAK YANG MACAM NI BOLEHHH???
heheheehe
so sweet <3

okey u ollss,, i nak memperkenalkan gerangan yang betul2 membuatkan aku jatuh cinta dan sayang sangat ,,
tadaaaaa,,,,

hanya cinta Allah sahaja yang betul2 ada kat hati aku ini,,dan semoga satu hari nanti Allah akan membuka pintu hati aku untuk menerima lelaki yang betul2 layak utk di gelar sbg seorang suami,,ececehhh,,heeee

dan tak lupa jugak cinta my family,,mak,,yah sayang makk,,,

tapi sebelum tu aku nak minta jasa baik korang untuk tekan link nii----> my love
tekan,,jangan tak tekan taww,,dapat pahala gak sebab tolong aku,,
thankssss,,
daaaaa


2 comments: