Thursday, 11 July 2013

puasa

Assalamualaikum semua :)
tak terlambat lagi kan untuk aku ucapkan selamat menyambut ramadhan al- mubaraq kat korang semua..
semoga ramadhan kali ini akan memberikan lebih banyak pengertian dan mendapat keberkatan dariNya..

wahhhh~
rasanya dah sebulan berlebih2 aku tak update blog,,tulis entri2 terbaru,,bukannya apa,,cuma malas nak on laptop ..
al maklumlah sekarang on9 pakai phone jer,,nak update blog guna phone tak best,,tak de feeling nak berblog kalau guna phone nihh,, *ayat bajedd cam top blogger,,hehehe*

sempena bulan ramadhan ni eloklah kalau kita perbanyakkan amalan2 yang disukai oleh Allah,,,jangan nak asyik nak on9 jerr,,hehehe,,banyak2kan lah baca al-quran,bersedekah dan kalau boleh janganlah tinggalkan solat terawih,,tak semestinya solat terawih tu kena buat kat surau ngn masjid jerr,,,buat secara sendirian pun boleh,,bukannya susah pun..sebab aku pun solat terawih sorang2,,heeee :)

puasa kali ni merupakan puasa pertama aku berpuasa kat rumah baru,,tapi tak de la baru sangat,,hahaha,, and kali ke-3 berpuasa tanpa ayah disisi,,sedih tu sedih la gak,,hmmm,,,

sebenarnya aku rindu nak iftar ngn sahur sama2 ngan housemate aku,,rindu syatun,,eyra ngn odah,,rindu masakan dorang,,makan sama2,,susah senang sama2...rinduu,,rindu,,rindunyaaa~~~~

bulan puasa ni aku tak buat apa pun cuma duduk rumah jerr,,bila dah duduk rumah macam2 la benda merepek2 aku buat ,,hahaha,,
bila bosan aku buat camni haaa,,

maaf atas kesengalan disini,,harap maklum,,,hahaha

5 comments:

Anonymous said...

slmat berpose...:)
http://nadzirahamkar.blogspot.com/

blossom awesome said...

thanks

Nur Azwa Edora said...

selamat berpuasa ya :)

Cryptowallet said...

Is your Binance puzzle captcha not working? Do you want to fix it immediately? Do you know how to tackle such critical errors? Hey! You can take sigh of relief under such circumstances as you always have choice of reaching the experts and it is a right decision. The experts will deeply analyse your issue and accordingly plan the felicitous solutions in no time. To reach the experts you have to dial Binance customer service number 1800-665-6722 The customer care feel happy to assist you at any point of an hour.
Binance Support number
Binance Phone number
Binance Customer Support number
Binance Customer Service number
Binance toll Free number
Binance Contact number
Binance Helpline number
Binance help desk number
Binance number

Cryptowallet said...

Are you unable to make the deposit in your Hitbtc account through verified Master Card? Check the cause behind the existence of this error and also, to avail perfect and easy solutions you can talk to the team of professionals who are always at your service and put all their efforts in delivering the best for their customers. All you have to do is dial Hitbtc Support number +1800-665-6722 and get free from all sort of issues.
Website Visit:- https://www.cryptophonesupport.com/exchange/hitbtc/

Hitbtc number
Hitbtc Support Number
Hitbtc Phone number
Hitbtc Support
Hitbtc.com Exchange
Hitbtc Customer Support