Thursday, 11 July 2013

puasa

Assalamualaikum semua :)
tak terlambat lagi kan untuk aku ucapkan selamat menyambut ramadhan al- mubaraq kat korang semua..
semoga ramadhan kali ini akan memberikan lebih banyak pengertian dan mendapat keberkatan dariNya..

wahhhh~
rasanya dah sebulan berlebih2 aku tak update blog,,tulis entri2 terbaru,,bukannya apa,,cuma malas nak on laptop ..
al maklumlah sekarang on9 pakai phone jer,,nak update blog guna phone tak best,,tak de feeling nak berblog kalau guna phone nihh,, *ayat bajedd cam top blogger,,hehehe*

sempena bulan ramadhan ni eloklah kalau kita perbanyakkan amalan2 yang disukai oleh Allah,,,jangan nak asyik nak on9 jerr,,hehehe,,banyak2kan lah baca al-quran,bersedekah dan kalau boleh janganlah tinggalkan solat terawih,,tak semestinya solat terawih tu kena buat kat surau ngn masjid jerr,,,buat secara sendirian pun boleh,,bukannya susah pun..sebab aku pun solat terawih sorang2,,heeee :)

puasa kali ni merupakan puasa pertama aku berpuasa kat rumah baru,,tapi tak de la baru sangat,,hahaha,, and kali ke-3 berpuasa tanpa ayah disisi,,sedih tu sedih la gak,,hmmm,,,

sebenarnya aku rindu nak iftar ngn sahur sama2 ngan housemate aku,,rindu syatun,,eyra ngn odah,,rindu masakan dorang,,makan sama2,,susah senang sama2...rinduu,,rindu,,rindunyaaa~~~~

bulan puasa ni aku tak buat apa pun cuma duduk rumah jerr,,bila dah duduk rumah macam2 la benda merepek2 aku buat ,,hahaha,,
bila bosan aku buat camni haaa,,

maaf atas kesengalan disini,,harap maklum,,,hahaha

3 comments:

Anonymous said...

slmat berpose...:)
http://nadzirahamkar.blogspot.com/

blossom awesome said...

thanks

Nur Azwa Edora said...

selamat berpuasa ya :)