Friday, 28 February 2014

Masih Mencintainya ;'(

Assalamualaikum and anyeonghaseyo peepsss :)

pejam celik,kecik besar je mata nii,,tengok2 dah nak masuk 3 minggu semester baru nii,, tengok kalendar balik, mak eih!!! hari ni da masuk bulan MAC!!! dan itu bermakna aku akan memasuki fasa umur yang baru,, 20 tahun kauuu,,,lagi 15 hari je lagi nii,,mohon sesiapa yang membaca entri ini ,anda diwajibkan untuk memberi hadiah yer!! *nampak nau desperate nak hadiah!!hahaha*

maleih ler nak berleteqq panjang berjela pasal umuq tu,,biaq pi la diaaa,, just go with the flow,,huhuhu..

orait,,nak citer pasal tajuk entri kat atas tu " MASIH MENCINTAINYA".. *tajuk taknak kalah,,jiwang habessss*

ermmm,,setiap orang mesti ada perasaan kasih, sayang, cinta pada someone rite? aku pun tak terkecuali dari these kind of things,, sebab aku pun manusia,, bak kata kawan aku yang sorang tuu,, "normallahh beb ada perasaan sayang kat someone tuu".. huhuhu, Yes,, you are right my dear! but,, i still love someone yang bukan milik aku!! WHATTT????

haaa,,yang benda ni lahh yang buat aku konpius jappp,, am i still love him??? errr...krik krik krik,,,
macam berat je masalah aku nihh,,macam kronikk jerr,,hmmmm

big question mark in my mind right now!!
adakah aku masih cinta dia?
adakah sebab dia first love?
adakah sebab aku kesian kat dia?
adakah sebab aku tak tahu nak menilai mana satu kaca,mana satu permata? *aceeewah*
adakah sebab aku jealous?? dengki?? *ishhh*
adakah sebab janji yg belum ditepati?
so many adakah tawww takkkk,,,
hurmmmmm,,,




even ramai kawan2 yang suruh aku be careful with him bcause his attitudes,,but,, hmmm, entahlahhh,,serabut gak pikir benda2 camni,, kadang2 bila hati kata taknak dah fikir benda2 camni,,tapi,, suddenly,,it comes!!
ARGHHHHH!!!

lagipun dia dah ada pengganti aku,,, i hope that he will take care her very well,,

Jika teringat tentang dirimu
Berlinang air mataku
Ku rindu saat-saat bersamamu
Kasih sayangmu padaku

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu 
Agar kau bahagia 
Bersama dirinya selamanya

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu 
Agar kau bahagia 
Bersama dirinya selamanya 

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya


1 comment:

mirza syazwina said...

happy besday!hehee..wish awal ^^
masih suka saper ni..acececee :)