Monday, 13 February 2012

GIVEAWAY BY CIK PELANGI~



(klik banner untuk mengetahui terlebih terlanjut)
wahh!!!
:face18:,,,first sekali yaya nak say thanks a lot to cik pelangi sebab invite yaya join giveaway ni,,,tiba-tiba gerak hati ni cakap suruh join giveaway ni sebab tegok syarat2 dia mmg simple dan mudah as easy as ABC...hahaha,,,
:face75:....selama ni memang la ramai yg hntar invitation kat yaya suruh join giveaway tp syarat2 yg diorang kenekan sometimes sgt2 membebankan,,,tapi giveaway cik pelangi ni memang mudah sajerr,,,follow blog cik pelangi n letakkan banner kat atas tuh dan linkkan ke blog dia..sangat mudahkan?

giveaway ni jgk hadiah dia best ....nk taw kenalah joinnnn...

okey,,,sekarang yaya akan menjawab segala pertanyaan cik pelangi,,,
baca ea cik pelangi,,,
kenapa yaya nak sgt hadiah giveaway cik pelangi ?
sebab ------>:h: kalau yaya dpt dress korean style tu,,yaya nak pakai pergi party kawan yaya sebab kawan yaya buat special party for his friends,jimat sikit duit x yah nk beli dress baru,hehehe,,, kalau x jd gi party tu,,yaya nak bg present la kat kawan sebab nk bg dia happy sebab bf dia dah tinggalkan dia..yaya x nak tgk dia sedih...

:h:kalau yaya dpt 2nd place,,,baju tu yaya nak pakai jugak lah x kan nk buat pekasam kott,,,hehehe,,,anyway,,baju tu cantik and comel la,,x pernah lagi yaya pakai baju camtu,,maybe boleh tukar style la lps ni,,,whoa,,,new look la ko yaya lepas ni,,,hehehe

:h:if yaya dpt 3rd place pulak,,,shawl cotton tu boleh la jd penambah koleksi shawl2 yg ade,,,lgpun shawl yg cotton is easy to wear right?:face75:

kalau yaya x dpt sume tempat kat atas tu:6:,,,dapat mystery gift pun ok ape,,,hmm,,i'm wondering right now what is da mystery gift from VICTORIA SECRET...ape la tu erk cik pelangi?hihihi

okeyy,,,cik pelangi mintak pandangan pasal blog dia,,hehehe macam la blog yaya ni awesome mcm blog cik pelangi tu,,,
blog cik pelangi sangat sejuk mata memandaang sebab background dia warne biru gitu,,,ade pulak clouds2 yg comel cm cloud 9 tu,,hehehe

blog cik pelangi memang kemas x macam blog yaya serabai sungguh,,,
kalau cik pelangi buat header duduk atas pelangi mesti lagi vogue,,x pun cik pelangi duduk sambil memandang pelangi yg cantik dan berwarna-warni tu,,,mesti lg cantik,,hmmm,,okey x pandangan ngn cadangan yaya ni?

anyway,,yaya hope sgt cik pelangi dapat baca entry yaya ni dgn hepi n i hope i'll be da lucky girl on your giveaway,,sebab ni la second giveaway yg yaya pernah join,,,sekadar mahu mencuba nasib,,manala tau kot2 dpt hadiah yg awesome dari cik pelangi tu


:face68: baca ngn heppi ea cik pelangi...daaaa~

3 comments:

ღ CIK PELANGI ღ said...

thanks for join.. huhu susah nak cari pelangi real sekarang.. hehe jangan lupa tggu update dari CP ye.. thanks (:

Fatma Fazira said...

anda ditag http://fatmafazira.blogspot.com/2012/02/contest-blog-gorgeous-by-raraa.html

♥ zatieebayim ♥ said...

kirah.. guna heartbeat tak guna. haha.. better nuffnang or advertlets (eh, betol ke eja ni.. hehe)

-zaty-