Tuesday, 7 February 2012

Vanila Coklat






yuhuuu!!!
ahahaha:face75:

setiap hari selasa je badan aku mula la panas mcm nk demam...huhuhu,,,
demam ape? of course la demam VANILLA COKLAT...
mmg romantik giler dan besttt sangat citer tu...

MasyaAllah,,,
bila menonton je citer tu perasaan aku len macam je...

tengok lakonan Izara Aisyah ngn Aiman tu mmg sweet la sesangat...
sweet sgt citer tu sbb cter tu aku rasa dy ade elemen ala-ala korean gitu~


Tp bila dah baca sinopsis cter dia aku mcm takut nk tgk cter tu...
aku ni selalu ckp cmni bila da terbaca sinopsis drama...
tapi tgk gak...

kalaulah aku mempunyai kisah percintaan yg sesweet cmtu,,,
huuuuu,,,

:face71:(malu nih)
ahahaha

harap2 dptlah cmtu walaupun sikit...
hehehe,,,
gedik x sudah2 ...

ok2
daaaa~

gud nite and happy reading
and sweet dream so dapt dreaming bout da Vanilla Coklat
:face50:

3 comments:

Mie Hishamuddin said...

oh suka gila cerita nie!! seyesly tapi adik and ayah selalu kacau..selalu tak dapat nak tgk =(

purple yaya said...

tak pe...tgk je kat youtube..hehe

Anis Zulhas ... said...

Suka jugak tengok cite Vanilla Coklat! Suweet! BTW, dah exchange link dah! ^^