Tuesday, 17 January 2012

JOM TAMBAH FOLLOWER


Segmen JOM TAMBAH FOLLOWER




haaa,,masa tgh usha2 group BLOGGER MALAYA.Aummm!!!, tetiba trnmpak ade org post pasal segmen ni...
heee,,mmg sgt2 ditunggu2kan saat2 ni....

sape yg buat segmen ni?
kalau nak taw, nama dia Haris Fadilah...

kenapa nak tambah follower?
sebab , aku ni baru je nak berjinak2 dgn dunia blogger ni secara serius,,bukannya x pernah ade blog,,pernah, tapi dulu buat secara suka2 jerr..tp sekarang baru nak serius...
kalau ramai follower lagi meriah, happening, bestt walaupun blog aku ni x dela comel dan secantik blog korang sume...

harap2 segmen ni akan mendapat sambutan giler2...

kalau nak tau lebih lanjut korang gi jerr kat
sini


korang sume mesti join taw...
okeh..byeee...


17 comments:

Haris Kaito said...

terima kasih sudi join :)

p/s:boleh tukar warna font tak?
susah nak bace...he3 :)

fa said...

singgah sini n follow :)

http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Queen of Love said...

nice blog..sudah follow awk..follow saya balik :)thx :)

Wanieys Hashim said...

Wanieys dtg dr segmen sama
Follow awk^^
Salam perkenalan
Jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower_18.html

gades pelik said...

done follow :) follow back ye :)

http://sigadispelik.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

iRiS said...

singgah dari segmen yg sama..Done following u..kindly please follow me back at

http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.com

tq =)

fizafantagirO said...

Salam , Hye dear . happy Blogging ! Done follow u =)

BlackStar said...

hye.. salam perkenalan.. BS dari segmen yg jalan2 n dah follow :)
jemput la ke blog BS.. ^_^
http://blackstar-athirah.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Ariena Hisham said...

Hi, saya datang daripada segmen yg sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Flore Queen said...

dah follow ur blog dear.. follow blog i plak ye http://florequeen.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

IBU AQIL said...

DARI SEGMEN YANG SAMA FOLLOW SINI>>

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Aswad ahmad said...

http://askwhat-24.blogspot.com/2012/01/thanks-segmen-jum-tambah-follower.html

DARI SEGMEN YANG SAMA^^
KALAU BOLEH FOLLOW ME.THANKS

Cik Rose Cute said...

follow sini...jom tambah followers..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

puteri nur afiqah said...

saya singgah dri segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Ekjozbuluh said...

ekjozbuluh done follow! Join from same segmen...Feel free to visit ye! Thanx!

http://izzdfarish.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

aNereO UsitHe said...

done :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Diera Tekikushika said...

hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)