Friday, 6 January 2012





:131:
RINDU LA PULAK


apsal tetiba je mlm ni nk tulis entry psl rindu la ek? Rindu kat spe ha?? hehehe...jgn pkir bkn2 pulak...aku cuma rindukan skola je...hmmm..baru satu bulan enam hari da x skola..da rindu...sbb knp la rindu?? sebab tgk adik aku pergi skola la..rindu nk pakai uniform skola...hihihi..dlu time skola, asyk ckp" ble la x payah pakai uniform skola ni..boring btul.asyk ary2 pakai baju yg sama..ish,bosan la!"...tgk la..rindu smpai mata aku bergerak2 kat atas tuh..hehehe..

ATTENTION PLEASEEEE.....
bahawasanya saya SITI SYAKIRAH BT MOHD SIDIN, ex-student klas 5 science 1 batch 1994, ingin mengumumkan bahawa saya agak merindui SMK METHODIST TG MALIM PERAK!!!!
agak rindu la yer? giler ko x rindu skola!! sape x rindu tu la yg giler sbenarnye...ha,ha, baik g check kt doktor cpt...mybe korang da gler kot...

kenape je tetiba ak rindu kat skola? sebab lagi satu ,aku rindu kat kelas,ckg2,kwn2, padang, sume la tntg skola tuh...eeee...rindunyerrr...wlupun skola tu infrastruktur dia ada sedikit kekurangan, tapi ia x mmbataskan pelajarnya untuk berjaya...malahan telah melahirkan ramai modal insan yg berjaya dan berbakti kpd negara..( cewah,ayat cam spm plak)

sbb tu korang yg bukan dari skola ktorang jgn pandang sebelah mata atau x bukak mata langsung tau kat skola ktaorang...bukak2 la cket...

lgpun aku da skola kat situ sejak dari darjah satu lagi taw (SK METHODIST TG MALIM)..dlm satu pagar pulak tu, x de dua tiga pagarnye skola tu..


ok2...ntah ape la yg aku merepek sakan malam2 buta nih...

disebabkan aku terlalu merindui skola aku, aku akan tunjukkan la sket gmbar2 supaya dpt dijadikan ingatan buat kita sume (ayat tah pe ape nth)



jom tgk


ni la gambar mse miss stephanie sblm dia balik kt tmpat dia...korang2, ingat x gambar ni...ade gak gmbar kelas kita yg happening cmni..huhuhu,,terharunya nengok...


ni x yah cter pun taw la...tgk la kat about me aku tuh..siap bergambar dgn ipin lg tu...mcm2 kenangan ktorang lalui bersama2...best gler.. ni la best fren ak yg paling excited...best kwn ngn dy...





ni la anak2 dara melayu klas 5 science 1..ktorang ni la penghuni klas ni..ni jamuan akhir thn sblm spm...tp perngai cm da abis spm...happening smpai pening la deorang sume..x igt lgsung kat spm..sblm tu ktorang brsalam-salamn dgn ckg2 ktorang.mnangis2 gler..hehehe..hope spm kte sume akan cemerlang..aminn...




najman: wei adli, cuba ko senyum cam aku nih..ni x,ketat semacam je muka ko tu..danny, ko pun sama...

adli: nak wat cemana,da ko eksyen lebih sgt.. mnyampah bbenor ak nengok kamoo ni..udah2 le tu...wat muka seposen cm ak je..

danny: yo, rock bebeh!!u rock my world guys!! and dont forget ur topman ok?

ni la gmbr kat sunway pyramid aritu...igt jgn x igt taw...




ni plak gmbar aku, jannah ngn aten kat sunway pyramid tu la...eceeceh,,heeee..


:11:


ni pun sblm miss stephanie mninggalkan ktorg....


haa,,amcam ngn gmbr ni pulak? ok x ?kjp2...uihhh,,,ade mamat hensem la ...mne satu ek? pikir2 la sendiri yer..hehehe..hint dia,pakai wane putih...pkir2 kan dan selamat meneka...hehehehe



deorang ni pulak satu geng...satu geng merokok! ops! terlepas sudah...da berenti ke merokok?hehehe....poyooo je gmbar kat situ...ceh...

ni kat klcc lps habis menonton wayang twilight...zaki, comeynyerrr ko...geram tgk pipi chubby dy tu...cam teddy bear lak..adli, ko ttp nk control an?


ni pulak mse habis bedah katak dlm makmal bio....jd biol la sumenye lps bedah katak tuh..best gler bedah katak...tp ni gmbar pegang hamster pulak...
camni cter nye,,,
tan jee yen da blikan group ktorang hamster tok wat experiment but bdk2 lain plak pnggil group ktorang killer pulak..so, x jd la ktorang gunakan hamster tu..alaa, bdk science 2 bleh je guna arnab...
last2 hamster tu jual kat org lain kot..bye2 hamster cumiilll..








:face52:
haa, tu je la kot yg ak nk kongsikan bersama..ak harap our friendship will lasting long forever n ever...jgn ade sengketa antara kita...x baik taw...buang yg keruh, ambil yg jernih,,ha,,kan bagus klu camni...ape pulak yg aku merapu lg ni..



ok2...bye~
:face64::face50:


p/s: ade gmbr2 yg digunakan dicuri dari facebook ntah sape2 ntah (mintak halal la ye) and ade gak dari simpanan sendiri...

4 comments:

Zamani84 said...

bestnye tgk zaman sekolah dia..
warna warni

btw jemput singgah blog Zam ptg2 ni ;)

purple yaya said...

thanks

fae jamal said...

rindu jugak zmn sekolah dulu..da bape taun da tgglkan sekolah..huhu

purple yaya said...

zaman skola mninggalkan byk kenangan