Saturday, 21 January 2012

SEGMEN Perkara Yang Paling AWESOME!!! by Ain.




Assalamualaikum dan salam blogger buat semua...


Ni aku nak join segmen yg dibuat oleh cik ain klik sini kalau nak tau lbih lanjut ea...

:face28: ok,,,let's start our awesome things...hehehehe

5 perkara paling awesome yg pernah aku lakukan:


:face34:....terpijak tahi lembu kat Rantau Pnjg mse g bercuti (wawwwaaa!!!,,,malu siottt!!!)
:face59:


:face34:....terbalik mse naik pelampung kat gelongsor mse mandi kat wet world pedas,,,pecah bibir beb!sexy uh!!hehehe...

:face34:....first time picit jerawat betul2 kat tgh2 hidung,,then ade pulak something terkeluar dan terus kne kat dpn cermin,,,perghhh,,,terkejut giler aku!

:face34:....melompat cam org x ingat dunia masa menonton bola time malaysia lwn indon mase sukan sea,,,fuhhh,,nsib baik kat umah,,,klu kat kedai mamak?mmm,,nthla..

:face34:....masa lari 4x100m kat stadium proton,,terjatuh kat atas trek mcm superman terbang,,,ramai cikgu ckp camtu pulak,,,malu sih,,agak2 la,,tgn aku smpai injured la!!korang leh ckp camtu...ish ish ish...


5 perkara awesome yang paling teringin dilakukan:


:face50:....nak try skateboarding,,mesti best kan?

:face50:....nak buat drifting,,,

:face50:....nak buat terjunan bungee~~~~~(bahaya gler)

:face50:....nak dating ngn shaheizy sam (boleh x?)

:face50:....nak g window shopping dr pg sampai la semua kedai tutup dan kena halau ngn security...baru besttt...hehehe..



nak ditagkan kepada: cik qaseh
shaz

3 comments:

Ain Zuhairi said...

macam macam tergolek,terjatuh..hahaha itu baru namanya awesomee kan! thanks coz sudijoin segmen ain :)

*ZaFirAh* said...

Kelakar baca ^^
Fira singgah dari segmen yg sama..
Oh ya,fira dah follow awk..Jom follow fira ya;)

angan-angan said...

salam

anda di tag

http://akucintakanseni.blogspot.com/2012/01/contamination-giveaway-by-killjoys.html